4 Mayıs 2010 Salı

Yok artık Facebook...

İnanılmaz ama gerçek: Şişeye koyup denize attığınız mesaja 33 yıl sonra Facebook'tan cevap gelirse.

14 yaşında ailesiyle tekne gezisindeyken, çalışma kitabından bir sayfa yırtıp şarap şişesiyleberaber denize bırakan Olivier Vandevalle 33 yıl sonra cevabınıFacebook'tan aldı.
Lorraine Yates şişeyi Dorset'te Swanage'daki bir sahilde bulduktan sonra açık adresi bir kenara bırakıp mesajın sahibini Facebook'ta aramaya karar verdi. Şimdi ikisi de Facebook'ta arkadaşlar.
Şu an 47 yaşındaki Vandevalle iki çocuk babası ve Yates onunla ilk bağlantı kurduğunda, hatırlamayıp yanlış kişiye mesaj attığını söylemiş. Sonra her şeyi hatırladığını söyleyen Vandevalleşişedeki mesajda yazanları da şöyle anlatıyor; "Ben 14 yaşında bir çocuğum ve evim Belçika'da. Siz çocuk musunuz, bayan mı yoksa erkek mi bilemiyorum. 18 metrelik bir gezi teknesindeyim, adı Tamaris. Bunu yazarken İngiltere'nin güneyindeki Portland Bill'i yeni geçtik. Bu sabah yola çıktık."
Facebook artık eski arkadaşları kavuşturmaktan sıkılıp, birbirini tanımayan ama bir şekilde bağlantısı olan insanları da birbirine bağlamaya başlamış gibi görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder